Casa Bilete

Program casa de bilete:

Program casa bilete: Luni- Vineri 12:00-20:00

Adresa: Str. Ion Ghica nr 3, sector 3, Bucuresti

Telefon casa bilete: 0759 125 134 / 0374 651 171 / 0374 651 170

E-mail: bilete@sala-luceafarul.ro

Magazine partenere din reteaua Bilet.roVezi lista locatii magazine partenere Bilet.ro >>

Conditii generale de vanzare bilete la spectacolele de la casa de bilete a Salii Luceafarul:

Dupa inceperea reprezentatiei, accesul in sala este strict interzis. Biletele isi pierd valabilitatea si nu pot fi returnate sau schimbate pentru alte reprezentatii.

Biletele sunt valide doar in momentul in care au fost emise de Sala Luceafarul sau de agentii autorizate.

Rezervarea de bilete se poate face online, cu ridicare de la casa de bilete si plata ramburs sau telefonic, cu confirmare prin email. Rezervarea este valabila 48 de ore, iar dupa expirarea termenului, locurile selectate devin disponibile. Dacă rezervarea este efectuata cu mai putin de 48 de ore pana la inceperea evenimentului, aceasta expira cu 24 de ore inainte de eveniment. 

Biletele nu pot fi vandute mai departe cu scopuri comerciale la suprapret.

Sala Luceafarul isi rezerva dreptul de a limita numarul locurilor ce pot fi achizitionate de o singura persoana pentru anumite productii si evenimente speciale.

Reducerile pentru studenti, elevi si pensionari se acorda doar la casa de bilete si exclusiv pe baza documentului care sa ateste statutul respectiv (talon de pensie sau carnet de student/elev vizate pentru anul in curs). De asemenea, la prezentarea biletelor reduse este posibil sa vi se ceara aceste documente si la intrarea in sala de spectacole.

Biletele achizitionate nu se pot returna decat in cazuri exceptionale (anularea sau reprogramarea spectacolului la o data ulterioara, decalarea orei de incepere a reprezentatiei sau inlocuirea spectacolului).

In cazul returului biletelor, Sala Luceafarul  va returna contravaloarea biletelor prin aceeasi metoda prin care au fost achizitionate (online si repectiv cash la casa de bilete).

© 2022