Motanul Încălțat

SAMBATA 27 IANUARIE 2024
5:00 PM
Sala Luceafarul
Motanul Încălțat

Din motive obiective și independent de voința noastră, spectacolul pentru copii „Motanul Încălțat” din data de 27 ianuarie 2024 se anulează.
Ne pare rău de disconfortul creat și vă așteptăm cu drag la alte spectacole de teatru sau film la Sala Luceafarul.
Returnarea contravalorii biletelor achiziționate poate fi facuta fizic, in numerar, la Casa de Bilete a Salii Luceafarul (Str. Ion Ghica nr. 3) sau online, prin transfer bancar.
Pentru mai multe informații ori pentru a opta pentru un alt spectacol/film, ne puteți contacta la numărul 0759 125 134 sau la adresa de email bilete@salaluceafarul.ro .

Mulțumim pentru înțelegere.

Sala Luceafărul şi Yuppie Art încep o nouă serie evenimente pentru copii odată cu spectacolul „Motanul Încălțat”.  Evenimentul va avea loc sâmbătă, 27 ianuarie, de la ora 17.00, înainte și după spectacol cei mici putându-se bucura de cele mai utile și frumoase cărți pentru copii, dar și de ateliere creative și de deserturi sănătoase.

Sinopsis:

Se ia una bucată motanel trâznit, un stăpănaș leneș și cu capul în nori, una bucată prințesă frumoasă și un rege care-și caută ginere. Se adaugă muzică după gust și se asezonează cu efecte speciale. Rezultatul: un șir lung de peripeții care îl vor face pe eroul nostru să devină cel mai răsfațat și hazliu motan din toate timpurile. Pe scurt, un spectacol incendiar, atractiv și extrem de comic. Totul este cu atât mai spectaculos cu cât personajele vă vor însoți în această călătorie pe ritmuri muzicale extrem de antrenante, susținute de efecte și lumini speciale. Cu greu vă veți putea abține să nu vă ridicați de pe scaun pentru a dansa.

Share:
© 2022