OAMENII DREPTĂȚII

VINERI 8 DECEMBRIE 2023
7:00 PM
Sala Luceafarul
OAMENII DREPTĂȚII
Cumpara si Rezerva Online

Cumpara de la casa de bilete

Dreptate și nedreptate. Ce-ar fi să vezi mai mult din prima variantă?  Să cunoști poveștile unor oameni pentru care ideea de dreptate este punctul de la care pleacă în viețile și profesiile lor, dar care au stat față în față și cu nedreptatea în drumul devenirii.

Nu, nu te invităm la un spectacol în care scoatem justiția la tablă. ️ Pe 8 decembrie, la București, te invităm la un spectacol în care vei auzi povești spuse de profesioniști din justiție, jurnaliști și artiști, despre educație, echitate, reinventare, alegeri personale, curaj, devenire și puterea de a merge mai departe.

Ți-am pregătit un spectacol complex, cu povești de viață, teatru, poezie, film și muzică – vei cunoaște dreptatea în sensul ei larg, cel care ne privește pe toți dacă ne dorim o societate în care ne sprijinim unii pe ceilalți.

Produs de: Leaders for Justice

Implementat de: Asociația INK – Innovation Needs Knowledge

Parteneri: KPMG, BCR, Essensys Software

Susținut de KAS Rule of Law Programme South East Europe

Producție, echipă video și montaj: Prisma Film

Identitate vizuală: Dana Dubălaru

 

* * *

La eveniment vor fi făcute fotografii, pe care Leaders for Justice le va stoca și folosi în promovarea evenimentelor viitoare. Momentele vor fi înregistrate și transmise ulterior pe canalele de social media Leaders for Justice și Oamenii Dreptății.

Leaders for Justice este o comunitate de tineri juriști absolvenți ai celui mai important program de pregătire profesională a unei viitoare generații integre de profesioniști în justiție.

Share:
© 2022