Omagiu Toto Cutugno

SAMBATA 25 MAI 2024
8:00 PM
Sala Luceafarul
Omagiu Toto Cutugno
Cumpara si Rezerva Online

Cumpara de la casa de bilete

Tour Romania 2024
Omagiu Toto Cutugno
L’Italiano Orchestra – Tribut Oficial

La cererea publicul după succesul primului concert la Cluj-Napoca pentru 2024 pregatim un Tour Omagiu Toto Cutugno in Romania cu „L’Italiano Orchestra” – Omagiu lui Toto Cutugno, singurul tribut oficial recunoscut de familia artistului unul din cei mai faimosi și cunoscuti artisti italiani, spectacol omagiu marelui artist care a scris istoria muzicii italiene – cu participarea unuia din membrii familiei pentru o surpriza placuta publicului din Bucuresti.

Concertul va prezenta cele mai mari hituri ale lui Toto Cutugno interpretate de o trupa formata din muzicieni profesionisti din Italia care au colaborat cu marele Toto – L’Italiano Orchestra. De altfel, in cele 2 ore de spectacol vor fi si momente in care anecdote si situatii care nu sunt cunoscut la care a participat Toto!

Particularitatea este că vocea trupei – Gianluca Fiorentino , muzicianul care a avut privilegiul de a colabora și susține concerte cu Toto, are un timbru vocal foarte asemănător și îi va determina pe spectatori să retrăiască senzațiile de a fi alături de Toto pe scenă. Un spectacol unic realizat pentru a retrai impreuna momente de magie – magia muzicii lui Toto Cutugno!

Pentru toti fanii lui Toto Cutugno organizam acest concert, dorim ca muzica lui sa ramana pentru totdeauna vie in inimile voastre.

L’Italiano Orchestra a decis sa dedice in mare parte viitoarele sale spectacole marelui artist, cel cu  care de-a lungul timpului s-a intalnit in diferite concerte, avand onorea de a imparti scena impreuna.

Am pregatit un spectacol plin de muzica si amintiri povestite cu mandrie, drag si emotie de cei din L’Italiano Orchestra.

Toto Cutugno a arătat de nenumărate ori cât de mult iubește România, motiv pentru care dorim sa onoram si aici muzica lui.

Va asteptam pe toti! Toto de acolo de sus ne va canta prin vocile artistilor de pe scena!

Regulament de participare:

Toti participantii la spectacol cu varsta peste 2 ani trebuie sa detina un bilet de acces. Copiii cu varsta sub 2 ani care beneficiaza de gratuitate nu trebuie sa ocupe un loc (scaun) in sala.
Dupa inceperea spectacolului locurile afisate pe bilet nu mai pot fi garantate. Va rugam sa veniti din timp la spectacol pentru a nu deranja ceilalti spectatori.

Share:
© 2022