BIGAMUL

Vanzarea pentru acest eveniment s-a terminat pe data de 24 martie 20:00.

Comision prelucrare comanda: 5%
Comision rezervare: 3 RON

Distributie: Claudiu IstodorSimona Mihăescu, Ana Bart, Vlad Corbeanu, Vlad Logigan / Rareș Florin Stoica, Silvana Mihai / Claudia Prec, Viorel Cojanu

Regia artistică: Gelu Colceag

Scenografia: Ioana Pashca

 DURATA: 1 h 40 min

 BIGAMUL

„Bigamul…după 20 de ani”(Prins în plasă) prezintă încurcăturile și situațiile mai mult decât amuzante provocate de taximetristul John Smith, în timp ce încearcă să păstreze aparențele de soț și tată devotat celor două familii aflate în două cartiere distincte din Londra.

 Adevărata aventură începe atunci când cei doi adolescenți ai săi – Vicki si Gavin- se cunosc pe internet şi stabilesc să se vadă, fiind convinşi că au foarte multe puncte în comun, dar mai ales faptul că au un tată cu acelaşi nume şi aceiaşi vârstă şi ocupație. John va face tot posibilul ca cei doi să nu se întâlnească. Situațiile scapă de sub control şi devin din ce în ce mai haotice, însă în joc intră şi Stanley- chiriaşul şi prietenul salvator, care-l va susține pe John până la capăt.

 Piesa „Prins în plasă” scrisă de faimosul dramaturg și actor britanic Ray Cooney a înregistrat un succes uriaș pe scenele teatrelor din Europa și din America și a fost nominalizată în anul 2002 la Premiile Olivier.

 

 „BIGAMUL  Teatrului Mic în regia lui Gelu Colceag, asistent regie Teodora Petre, cucerește spectatorul  oricât de pretențios, deprimat, mofluz ar fi acesta, făcându-l să râdă în hohote, să se simtă prins în vârtejul încurcăturilor ce parcă nu se termină, să simpatizeze absolut personajele, departe de orice morală sau judecată critică. (…)Pe parcursul celor 100 de minute de joc râzi mult, curat, sincer, fără interogații. ” Alina Maer, Scenesicuvinte.ro

© 2022