Concert AD LIBITUM VOICES | Tu Ești Primăvara Mea

▶ Cumpără bilete: Concert AD LIBITUM VOICES | Emoție de Primăvară - sambata 9 martie 2024,Sala Luceafărul

Comision prelucrare comanda: 5%
Comision rezervare: 3 RON

Ad Libitum Voices revine pe scena Sălii Luceafărul din București cu un concert de excepție prin care cei 4 artişti celebrează Femeia, primăvara și iubirea, sâmbătă 9 martie 2024, ora 19:00.

Concertul “Tu Ești Primăvara Mea” este despre iubire, romantism, nostalgie, totul transmis prin muzică, de la inimile de pe scenă la inimile din sală. Mai mult, artiștii promit surprize frumoase și flori tuturor spectatoarelor.

Unul din cele mai îndrăgite grupuri de pop opera din România, Ad Libitum Voices apărut în noiembrie 2012 și este format din doi tenori, un bariton și un bas: Tiberius Simu, Sergiu Coltan, Vlad Morar și Cristian Ignuta, absolvenți ai Academiei de Muzică „Gheorghe Dima” și colaboratori ai Operei Naționale Române din Cluj-Napoca.

Finaliști la X Factor în 2017, cei 4 membri  Ad Libitum Voices au deschis Semifinala Eurovision organizată la Salina Turda și au cucerit publicul pe scena principală a festivalului Untold. Pana în prezent, Ad Libitum Voices a susținut peste 200 de concerte pe scenele din România, reusind să impresioneze publicul prin interpretare, emoție și spectacol, de fiecare dată.

 

© 2022