Răpire | CONSTANTA

▶ Cumpără bilete: Răpire | CONSTANTA - luni 15 aprilie 2024,Casa de Cultura a Sindicatelor - Constanta

Comision prelucrare comanda: 5%
Comision rezervare: 3 RON

 

Teatrul Independent Luceafărul anunță un nou spectacol, în premieră în Constanta, în regia lui Daniel Hara, cu o distribuție de excepție: Florin Busuioc, Costi Diță, Andreea Grămoșteanu, Marius Rizea, Raluca Petra și Angel Popescu.

Spectacolul “Răpire” se naște din nevoia de a râde de sine, de aproapele și de adversitatea care ne înconjoară. Când cei care trebuie să aibă grijă de bunăstarea noastră ne fură și ne ignoră, nu mai ramane nimic de făcut decât să luăm măsuri în acest sens.

Paco, protagonistul  nostru, în încercarea disperată de a-și salva locul de muncă și pentru a evita să-și piardă casa, hotărăște să ia măsuri extreme, devenind astfel un justițiar, ca Charles Bronson, ca Batman… Dar Paco nu este nici Charles Bronson, nici Batman, Paco este doar Paco… un măcelar din piața Latină ….este doar un personaj  în spumoasa comedie “Răpire”, scrisă de Fran Nortes. Iar noi, la finalul spectacolului, nu avem de ales decât râdem, să ne bucurăm, să acceptăm cine suntem și să avem încredere că totul va fi bine.

Distribuție: Florin Busuioc, Costi Diță, Andreea Grămoșteanu, Marius Rizea, Raluca Petra și Angel Popescu.

Regie: Daniel Hara

Scenografie: Monica Păduraru
Coregrafie: Roxana Colceag
Traducere: Luminița Voina Răuț

© 2022