The Brainstorm

Vanzarea pentru acest eveniment s-a terminat pe data de 13 aprilie 13:00.

Comision prelucrare comanda: 5%
Comision rezervare: 3 RON

Teatrul Independent Luceafărul pune în scenă cea de-a doua sa producție, spectacolul „Brainstorm”, o analiză unică asupra felului în care funcționează creierul adolescentului, a procesului prin care acesta se dezvoltă și determină comportamentul acestora. Spectacolul este un “jurnal” universal al adolescentului care surprinde atât adrenalina, emoțiile, curiozitățile, ambițiile si distracția specifice vârstei, cât si nesiguranțele, reținerile, izbucnirile și dezamăgirile pe care le simte un adolescent.

SINOPSIS:

În creierul unui adolescent există 86 de miliarde de neuroni care formează o serie de conexiuni și provoacă cele mai efervescente schimbări din viața lui. 11 adolescenți se luptă cu haosul din mintea lor, cu dezordinea din dormitoarele lor și cu relația lor cu părinții. 11 experiențe personale sunt împărtășite publicului, având un singur punct comun: frustrarea de a nu fi înțeleși de cei din jur.

DISTRIBUTIE:

Andrei Barbu, Eduard Chimac / Sven Răducanu, Vlad Lință, Lorena Luchian, David Mandache, Diana Mănăilă, Daria Pentelie, Yasmin Petroșanu, Vladimir Purdel, Jawad Shahbazimoghadam, Daniel Stănciucu

REGIE & LIGHT DESIGN: George Lepădatu
SCENOGRAFIA: Arh. Ana-Maria Mănăilă
COREGRAFIA: David Mandache
UNIVERS SONOR: Daniel Stănciucu

ASISTENT REGIE: Diana Mănăilă
GRAFICA: Eugen Munteanu

DURATA:
120 minute

© 2022