Gaşca lui Moş Crăciun

SAMBATA 23 DECEMBRIE 2023
4:00 PM
Sala Luceafarul
Gaşca lui Moş Crăciun
Cumpara si Rezerva Online

Cumpara de la casa de bilete
Sala Luceafărul şi Yuppie Art continuă seria celor mai frumoase evenimente pentru copii cu un spectacol senzaţional de sărbători pentru toată familia: „Gaşca lui Moş Crăciun”.  Evenimentul va avea loc sâmbătă, 23 decembrie, de la ora 16.00, iar înainte de spectacol cei mici se pot bucura de cele mai utile și frumoase cărți pentru copii oferite de Bookzone, dar și de ateliere creative de ceramică pictată și baloane. După spectacol, micuṭii spectatori se pot fotografia cu Moşul şi cu gaşca lui şi-i pot împartăşi lista de dorinţe.
Sinopsis
Cu siguranta, cei mici viseaza sa fie ajutoarele lui Mos Craciun. Ei bine, de data aceasta, el lanseaza un anunt: cauta copii pentru a-si forma o „gaşca de colindatori”. Pe lista s-au inscris deja renul Rudolph, Mita Craciunita, Spiridus Ghidus si Fulgisor. Cu totii va asteapta la cel mai vesel si mai antrenant spectacol pentru copii, si nu numai.
Atat cei mari cat si cei mici sunt invitati sa cante, sa danseze si sa se amuze alaturi de noi intr-o super piesa  care imbina in mod placut teatrul cu muzica si dansul. Numai cu ajutorul vostru personajele vor putea ajunge acolo unde isi doresc. Efectele de lumini si culori, boroboatele personajelor si febra pregatirilor in asteptarea lui Moş Craciun vor fascina pana si cel mai exigent public. Si Moş Craciun chiar va veni … Asadar, nu uitati aparatele de fotografiat si lista cu darurile pe care doriti sa le primiti. La finalul spectacolului veti avea ocazia sa o inmanati personal moşului.
Share:
© 2022