RĂPIRE I AVANPREMIERĂ

VINERI 29 MARTIE 2024
7:00 PM
Sala Luceafarul
RĂPIRE I AVANPREMIERĂ
Cumpara si Rezerva Online

Cumpara de la casa de bilete

Teatrul Independent Luceafărul anunță un nou spectacol, în avanpremieră națională, cu o distribuție de excepție: Costi Diță, Florin Busuioc, Andreea Grămoșteanu / Raluca Petra, Marius Rizea și Angel Popescu. Spectacolul “Răpire”,  în regia lui Daniel Hara, vede lumina reflectoarelor pe scena Sălii Luceafărul pe 29 martie, de la ora 19:00.

Spectacolul “Răpire” se naște din nevoia de a râde de sine, de aproapele și de adversitatea care ne înconjoară. Când cei care trebuie să aibă grijă de bunăstarea noastră ne fură și ne ignoră, nu mai ramane nimic de făcut decât să luăm măsuri în acest sens.

Paco, protagonistul  nostru, în încercarea disperată de a-și salva locul de muncă și pentru a evita să-și piardă casa, hotărăște să ia măsuri extreme, devenind astfel un justițiar, ca Charles Bronson, ca Batman… Dar Paco nu este nici Charles Bronson, nici Batman, Paco este doar Paco… un măcelar din piața Latină ….este doar un personaj  în spumoasa comedie “Răpire”, scrisă de Fran Nortes. Iar noi, la finalul spectacolului, nu avem de ales decât să râdem, să ne bucurăm, să acceptăm cine suntem și să avem încredere că totul va fi bine.

Distribuție: Costi Diță, Florin Busuioc, Andreea Grămoșteanu / Raluca Petra, Marius Rizea și Angel Popescu.
Regie: Daniel Hara
Scenografie: Monica Păduraru
Coregrafie: Roxana Colceag
Traducere: Luminița Voina Răuț
Share:
© 2022