Romantico Live Tour 2023

SAMBATA 25 MARTIE 2023
8:00 PM
Sala Luceafarul
Romantico Live Tour 2023
Cumpara si Rezerva Online

Cumpara de la casa de bilete

Locatie: Sala Luceafărul (str. Ion Ghica nr. 3) 

Distributie

Jonathan Cilia Faro

Veronica Liberati 

Pret Bilet:  220 lei, 170 lei, 130 lei, 100 lei

Sinopsis/Descriere eveniment

ROMANTICO LIVE – un spectacol plin de magie cu Jonathan Cilia Faro si Veronica Liberati doi artisti care au unit vocile lor intr-un spectacol dedicat tuturor iubitorilor de muzica pop opera.

Jonathan Cilia Faro – vine in Romania la Bucuresti si Cluj–Napoca din America, este un tenor italian/american a carui voce puternica a atins inimile publicului din intreaga lume.

Jonathan Cilia Faro a colaborat cu unele dintre cele mai mari nume ale muzicii, precum Alan Parsons Project, Michael W. Smith, Marc Martel, Annalisa Minetti si Jesus Molina doar pentru a numi cateva.

Jonathan a cantat in toata lumea si in aceasta seara ne aduce vocea sa unica la Bucuresti Sala Luceafarul si Cluj-Napoca pe scena Casei de Cultura a Studentilor.

Veronica Liberati – revine in Romania dupa succesul de la Vocea Romaniei 2022 cu dorinta de a impartasi muzica sa tuturor fanilor sai.
A inceput sa cante de la o varsta foarte frageda si a participat deja la diverse concursuri de canto la varsta de 12 ani, inclusiv la programul de televiziune „Ti Lascio una Canzone” de la RAI 1 condus de Antonella Clerici, cantand cu artisti precum: Anastacia, Reneè Ostead , Amedeo Minghi, Fausto Leali, Enrico Ruggeri, Riccardo Cocciante, Mario Biondi, Alessandra Amoroso, Malika Ayane, Renato Zero, Charice Pempengo.

Cu acea ocazie, a castigat „Premio della Critica” cu interpretarea piesei „Almeno Tu” in Univers si a fost imediat indicata drept una dintre cele mai promitatoare voci de pe scena muzicala italiana.

Ea participa de trei ori la turneul „I leave you a song” in Statele Unite si Canada si este protagonista feminina a musicalului „The Story of Love”, montat la Dublin.

In 2019 a participat la prima editie a show-ului de televiziune „All Together Now”, pe Canale 5 (Italy), calificându-se pe locul doi, la Festivalul „Cerbul de Aur” de la Brasov in Romania, si la concursul international de canto „Kenga Magjike” in Albania.
Participa in 2022 la competitia „A Voice for San Marino”, terminand printre semifinalisti.

In vara anului 2022 a participat la formatul „The Voice Romania”, difuzat de ProTV unde ea a ales sa cante, pentru prima data in viața sa, o melodie în limba romana. Despre limba noastra, ea spune ca este una extrem de melodica și de frumoasa, motiv pentru care va încerca sa respecte tradițiile impuse de aceasta.Pe langa cei doi artisti va pregatim si alte surprize la acest spectacol!
Ce ar fi viata fara muzica!
Sa ne bucuram de aceste voci minunate intr-o frumoasa seara de martie!
Va asteptam!


Un eveniment MTIME

Share:
© 2022